Over ons

Het team van IkBenIkDoe

Het team van IkBenIkDoe bestaat uit een gedreven en professionele groep mensen die vanuit verschillende disciplines veel ervaring opgedaan hebben met onze doelgroepen en de voorkomende behandelvragen. Doordat wij zo’n verscheidenheid aan disciplines in huis hebben, zijn wij in staat iedere afzonderlijk deelnemer een op maat gemaakt programma aan te bieden. Het team bestaat globaal uit een psycholoog, diëtiste, kindercoaches,(sociaal) pedagogisch en psychologisch HBO geschoolde medewerkers alsook medewerkers met ruime ervaring in het werken met agressiebeheersing- en emotieregulatieproblemen. Onze medewerkers hebben tevens brede ervaring met sport en bewegen, mental coaching. Onze medewerkers hebben certificaten voor EHBO en eerste hulp bij sportongevallen. Naast genoemde theoretische kennis beschikt het team van IkBenIkDoe over geruime praktijkervaring met het werken met kinderen, jongeren, jong-volwassenen en volwassenen met psychische klachten, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en andere beperkingen.

Wij verlangen van onze medewerkers uiteraard een professionele, integere en een ethische werkhouding. Het verplicht jaarlijks overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt hier onderdeel van uit.

IkBenIkDoe voelt zich dusdanig aan de beroepsgroep verbonden dat zij hieraan ook actief een bijdrage wil leveren. Wij leiden nieuwe medewerkers zelf op en zijn aangesloten als SBB erkend leerbedrijf Zorg & Welzijn. Wij investeren veel in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden onder onze medewerkers. Zo organiseren wij regelmatig inhousetrainingen om de medewerkers in ontwikkeling te houden en onze expertise en kwaliteit van zorg verder uit te breiden. IkBenIkDoe is HKZ gecertificeerd.