Wat wordt er verteld over ons?

Over IkBenIkDoe

De coach van IkBenIkDoe heeft een relaxte houding en weet snel een vertrouwensband met de jongeren op te bouwen. Zelfs met jongeren waarbij dit echt een uitdaging is.

Fleur (pedagogisch begeleidster entrea, behandelgroep de schutse)

Motivatieboksen is een combinatie van sporten en psychologische/emotionele begeleiding. Het heeft mij geholpen meer op mijzelf gericht te raken. Ik werd er rustiger van. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ik ben er door gegroeid als persoon. Ik raad het aan iedereen aan.

Daphne (client IkBenIkDoe)

Ik ervaar de samenwerking met IkBenIkDoe als erg goed. De meeste van mijn cliënten ervaren het motivatieboksen als zeer positief. Deelnemers voelen zich gewaardeerd, gerespecteerd en bekrachtigd. Ze voelen zich uitgedaagd om meer van zichzelf te laten zien. Motivatieboksen is een goede aanvulling op de reIntegratietrajecten.

Maria Schoonenberg (Schoonenberg re-integratie)

IkBenIkDoe is oprecht begaan met de klanten. De samenwerking is prettig. Er is altijd tijd voor overleg en hiervoor wordt ècht de tijd genomen IkBenIkDoe heeft oog voor de klant, de problematiek en zijn/haar mogelijkheden ook neemt de coach opmerkingen/aanvullingen vanuit mij serieus en neemt deze mee in zijn begeleiding naar de klant.

Fransje Schraeder (schoonenberg re-integratie, loopbaanbegeleiding op haptonomische basis)

Ik kwam bij IkBenIkDoe na een depressie. Ondanks mijn faalangst, angst voor afwijzing en de neiging om af te haken kwam er al snel een vertrouwensband tot stand. Door de één op één begeleiding ben ik in mijzelf gaan geloven. Ik werd begrepen en op de juiste manier aangesproken en hierdoor kon ik het nodige werk verzetten om mijn zelfvertrouwen te versterken en mij beter te voelen.Ik ben weer trots op mijzelf!

Nico (Cliënt individuele begeleiding IkbenIkdoe)

Ik wilde aan mijn zelfvertrouwen werken, leren omgaan met mijn agressie en mijn lichaam sterker maken. Door mijn grenzen op te zoeken en mijn angsten aan te gaan heb ik hieraan gewerkt. Ik merk dat ik door de begeleiding veel beter in mijn vel zit en minder last heb van mijn agressie en ook fitter ben. Tijdens de lessen werd ik goed begeleid en werd er goed op mij gelet. Ik vond het Motivatieboksen heel leuk en leerzaam en ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om dit te mogen doen.

Denise (deelneemster motivatieboksen)

Door de combinatie van sport, met name bokszaktraining, circuit-training, fietsen enz. en de cognitieve gedragstherapie heb ik beter leren relativeren, waardoor ik beter in staat was mijn kalmte te bewaren en positiever te denken, zodat de emoties niet te hoog op liepen en dingen wat luchtiger werden. Mijn coach was er altijd voor mij. Dat gaf mij veel vertrouwen. Deze band met hem heeft mij de ruimte gegeven om me emotioneel en sociaal meer te ontwikkelen. Wat voor mij nog steeds heel belangrijk is.

RvN (cliënt IkBenIkDoe/Uwv/Schoonenberg re-integratie)

Ik heb na een half jaar een totaal andere zoon terug! Hij is niet alleen 7kg afgevallen, hij heeft meer zelfvertrouwen, is rustiger, we hebben veel minder ruzie en hij wordt niet meer gepest. Ik hoop dat het zo door blijft gaan, dat Boyd blijft sporten, dat hij gemotiveerd blijft en zelfs nieuwe doelen stelt waar hij aan kan werken.

Saskia (moeder van Boyd, Individuele begeleiding)

Ik heb de begeleiding door de coach als fijn ervaren.Er was veel begrip en er werd goed aangesloten bij de belevingswereld van de jongeren.

Marloes (jongere, entrea, behandelgroep de schutse)

De coach van IkBenIkDoe is goed met onze kinderen en wij hopen op meer toekomstige samenwerking

Petra hopman (cliënt, grand-care)

Ik kon met IkBenIkDoe alles bespreken en werkzaamheden met een gerust hart aan hen over laten. Ik had altijd het gevoel dat de jongeren met respect en begrip werden behandeld. Ze kregen de rust en het vertrouwen om naar zichzelf op zoek te kunnen. Er werd altijd gekeken naar manieren om het beste in hun naar boven te halen.

Karin (pedagogisch begeleidster kleur, kind en jeugdzorg)