1 op 1 begeleiding

Vind jij het lastig om in een groep te beginnen of heb je door omstandigheden even meer individuele aandacht nodig, dan is één op één begeleiding voor jou ook mogelijk. We willen namelijk dat jij je goed en vertrouwd voelt bij iedere stap die je zet in je ontwikkeling.

Groepsbegeleiding

Motivatieboksen werkt!

Mensen maken we Werkfit door middel van motivatieboksentraining. Dat doen we zowel in groepen als ook in één op één trajecten. De motivatieboksentraining bestaat uit een combinatie van therapeutische gespreksbegeleiding met sportbegeleiding. We maken optimaal gebruik van de groepsdynamiek en passen functioneel trainen en (kick)boksen toe als middel. Het helpt de deelnemer weer in actiestand te komen, zelfvertrouwen te (her)winnen en in zijn of haar kracht te komen staan. Aan elke groep worden 2 pedagogisch sportcoaches toegewezen.

Het liefst werken we in groepen omdat de deelnemers ook elkaar kunnen helpen door te spiegelen, feedback te geven of zelfs gewoon te luisteren als er problemen zijn. Het is mooi te zien dat er in groepen soms ook contactgegevens worden uitgewisseld om elkaar buiten de training te steunen.

 De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Per groep zijn er 2  pedagogische sportcoaches actief die getraind zijn in verschillende gespreks- en sporttechnieken.