1 op 1 begeleiding

Wij zijn er voor jou in elke fase van je leven, wat er ook gaande is.
Samen gaan we aan de slag om je krachten te ontdekken en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Hoe?
Als je je aanmeld bij IkBenIkDoe gaan we eerst in gesprek om te kijken waar je tegen aanloopt en welke doelen je wilt bereiken. Daarna wordt een plan van aanpak geschreven en wordt gekeken welke coach bij je past.
Deze coach gaat één op één met je aan de slag in onze trainingscentra op afgesproken momenten.
Ook buiten trainingen staat de coach voor je klaar. We zijn je buddy bij vragen of problemen en helpen je desnoods bij belangrijke gesprekken.  We geven je maximale aandacht en zetten 100% in op jouw ontwikkeling en succes.

Vertrouwen is onze basis!

 

Sportplus methodiek

Onze aanpak brengt je in beweging! Met de sportplus methodiek helpen we je om een gezonde, doelgerichte en waardevolle weg in je leven in te slaan. De sportplus methodiek is een begeleidingsvorm bestaande uit motiverende gespreksvoering in combinatie met sport.

Niet alleen focussen op het grote geheel, maar vooral op de kleine dingen die je tegenhouden om verandering in je leven aan te gaan.

Lees verder over Sportplus methodiek

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je aanmeld bij IkBenIkDoe gaan we eerst in gesprek om te kijken waar je nu staat en of je nog hulp krijgt van andere professionals. Daarna wordt in een uitgebreid kennismakingsgesprek gekeken hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien en worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken.

Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Je moet je goed voelen bij alles wat je doet en je moet je vooral veilig voelen bij de coach om te delen wat op je hart ligt.

We nemen de tijd om goed kennis te maken en elkaar echt te vertrouwen. Na ongeveer één maand stellen we samen je hulpvragen op die de basis vormen voor het vervolg van het traject gericht op het onderzoeken en verdiepen van je persoonlijkheid en persoonlijke gebeurtenissen. Onderzoek dat nodig is om je eigen motivatie te triggeren en vooral zelf in beweging te komen.

De laatste stap van onze begeleiding richt zich op het verankeren van dat wat je hebt geleerd. Dit doen we onder andere door een evaluatie in te plannen met iedereen die je traject mee gevolgd heeft, zoals je ouders of andere professionals.

Alles bedoeld om jou in je kracht te zetten en te houden!

 

“It isn’t the mountains ahead that wear you down.
It’s the pebble in your shoe.”
Mohammed Ali”