1 op 1 begeleiding

Wij zijn er voor jou in elke fase van je leven, wat er ook gaande is.
Samen gaan we aan de slag om je krachten te ontdekken en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Hoe?
Als je je aanmeld bij IkBenIkDoe gaan we eerst in gesprek om te kijken waar je tegen aanloopt en welke doelen je wilt bereiken. Daarna wordt een plan van aanpak geschreven en wordt gekeken welke coach bij je past.
Deze coach gaat één op één met je aan de slag in onze trainingscentra op afgesproken momenten.
Ook buiten trainingen staat de coach voor je klaar. We zijn je buddy bij vragen of problemen en helpen je desnoods bij belangrijke gesprekken.  We geven je maximale aandacht en zetten 100% in op jouw ontwikkeling en succes.

Vertrouwen is onze basis!

Psychomotorische kindertherapie

Loop je vast thuis of op school. Heb je iets heel heftigs meegemaakt en voel je je hierdoor niet zo zeker in omgang met mensen? 

Lees verder over Psychomotorische kindertherapie

Ben je boos, verdrietig en zie je je toekomst als een zwart gat?
Of ben je hoogbegaafd of hoog gevoelig en voelt het alsof je alleen staat in de wereld?
Misschien is psychomotorische kindertherapie iets voor jou!

Met behulp van psychomotorische kindertherapie gaan we je leven weer in bewegen brengen op een manier die bij jou past. Jij beweegt je namelijk op je eigen manier in de wereld. Je manier van praten en dat wat je hebt meegemaakt maken je de persoon wie je bent. De begeleiding die wij bieden sluit  daarbij aan. We kijken samen wat jij nodig hebt en hoeveel therapiesessies we plannen. De trainingssessies worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je vooral van lichamelijke inspanning, hou je van muziek of ben je eerder een creatief type? We kijken altijd wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Het is belangrijk dat elke nieuwe ervaring bij IkBenIkDoe je sterker doet staan en je helpen om een goede basis neer te zetten voor je toekomst.
Om je 100% te ondersteunen in je proces en je te helpen om het daadwerkelijk in je eigen leven toe te passen zullen we naast het contact dat we met jou hebben, ook contact hebben met je ouders, verzorgers of school.

 

Believe you can and you’re halfway there
T.Roosevelt

 

Sportplus methodiek

Onze aanpak brengt je in beweging! Met de sportplus methodiek helpen we je om een gezonde, doelgerichte en waardevolle weg in je leven in te slaan. De sportplus methodiek is een begeleidingsvorm bestaande uit motiverende gespreksvoering in combinatie met sport.

Niet alleen focussen op het grote geheel, maar vooral op de kleine dingen die je tegenhouden om verandering in je leven aan te gaan.

Lees verder over Sportplus methodiek

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je aanmeld bij IkBenIkDoe gaan we eerst in gesprek om te kijken waar je nu staat en of je nog hulp krijgt van andere professionals. Daarna wordt in een uitgebreid kennismakingsgesprek gekeken hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien en worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken.

Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Je moet je goed voelen bij alles wat je doet en je moet je vooral veilig voelen bij de coach om te delen wat op je hart ligt.

We nemen de tijd om goed kennis te maken en elkaar echt te vertrouwen. Na ongeveer één maand stellen we samen je hulpvragen op die de basis vormen voor het vervolg van het traject gericht op het onderzoeken en verdiepen van je persoonlijkheid en persoonlijke gebeurtenissen. Onderzoek dat nodig is om je eigen motivatie te triggeren en vooral zelf in beweging te komen.

De laatste stap van onze begeleiding richt zich op het verankeren van dat wat je hebt geleerd. Dit doen we onder andere door een evaluatie in te plannen met iedereen die je traject mee gevolgd heeft, zoals je ouders of andere professionals.

Alles bedoeld om jou in je kracht te zetten en te houden!

 

“It isn’t the mountains ahead that wear you down.
It’s the pebble in your shoe.”
Mohammed Ali”