Voor volwassenen

Een op een begeleiding
Onze aanpak brengt je in beweging! Met de sportplus methodiek helpen we je om een gezonde, doelgerichte en waardevolle weg in je leven in te slaan. De sportplus methodiek is een begeleidingsvorm bestaande uit motiverende gespreksvoering in combinatie met sport.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je je aanmeld bij IkBenIkDoe gaan we eerst in gesprek om te kijken waar je nu staat en of je nog hulp krijgt van andere professionals. Daarna wordt in een uitgebreid kennismakingsgesprek gekeken hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien en worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken.

Niet alleen focussen op het grote geheel, maar vooral op de kleine dingen die je tegenhouden om verandering in je leven aan te gaan. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Je moet je goed voelen bij alles wat je doet en je moet je vooral veilig voelen bij de coach om te delen wat je op het hart ligt.

We nemen de tijd om goed kennis te maken en elkaar echt te vertrouwen.
Na ongeveer één maand stellen we samen je hulpvragen op die de basis vormen voor het vervolg van het traject gericht op het onderzoeken en verdiepen van je persoonlijkheid en persoonlijke gebeurtenissen. Onderzoek dat nodig is om je eigen motivatie te triggeren en vooral zelf in beweging te komen.

De laatste stap van onze begeleiding richt zich op het verankeren van dat wat je hebt geleerd. Dit doen we onder andere door een evaluatie in te plannen met iedereen die je traject mee gevolgd heeft, zoals je ouders of partner

Alles bedoeld om jou in je kracht te zetten en te houden!

 

“It isn’t the mountains ahead that wear you down.
It’s the pebble in your shoe.”

Mohammed Ali”